Aspnäs

Är i aspnäs på konfirmationsläger , därför jag inte bloggar och jag ska vara där tills tisdag , så bloggar då istället. Puss!


sick


Ligger här och kollar på project runaway. Stannade hemma från skolan idag, med otroligt ont i öronen, halsen och lite feber. Sugen på en piggelin eller nått, så ska ta det för min kära mamma har köpt hem ett paket med glasss. Kommer blogga ännu mera sen, men hinner inte nu för måste fixa mat känner jag. Haa en fortsatt trevlig dag.

inte haft någon dator


Ja anledningen till att jag inte har bloggat är att jag har väldigt dåliga tillgångar till en dator. Har en rutten dum dator i mit rum, men den vägrar ju göra som jag vill. Blogg.se funkar inte på den, så kan bara blogga när pappa inte har sin dator på jobbet och så.. Men idag har han inte det så kan lova er 3-4 inlägg idag, och imorgon tror jag. Fundera på om det börjar bli dags att göra någonting åt våran design, eller vad säger ni Emelie och Bea? Tycker vi kan snacka om det :). Men gör ett till vanligt inlägg nu på en gång, puss.

sorry dålig bloggning menmen.

eftersom jag bloggat dåligt då , så gör jag väl ett inlägg nu då. Men har inte haft varken tid eller lust, hade fys igår och fotbollsträning idag och före de har jag gått i skolan och efter allt de har jag tagit hand om hästarna som också nehöver tränas , så har inte så mycket tid , har inget att skriva om men i fick en förklaring varför jag inte bloggar så mycket , nu vet du också emelie;) men puss på er!

onsdag

Ja, åter igen är det jag som bloggar. Men Jennifer har faktiskt en anledning till varför hon inte bloggar, men Bea vet jag faktiskt inte. Hade utvecklingsamtal igår, och jag är väldigt nöjd över det jag fick höra! Förutom att jag har dragit på mig en jobbig förkylning så att jag inte fick springa beeptestet så mår jag bättre än bäst! Träningen gick gryymt bra och jag spelar verkligen med världens härligaste lag! Ser verkligen fram emot serien och dalecarlia! Nu ska jag göra lite sit-ups och sen duscha och plugga lite hade jag tänkt mig. Puss.

livet är fan inte rättvist.


Kan ju inte påstå att den här kvällen blev så lyckad som jag hade hoppats på. Men nu blev det som det blev. Är arg och besviken, men jag ska göra det som krävs för att fixa det här, det ska jag verkligen.
Och inte blir det mycket bättre av att jag ramlade på träningen och gjorde illa händerna, jobbigt läge tjejen.

måndag

Hatar måndagar, jobbiga, tråkiga, tröttsamma måndagar. Skolan var seg som alltid och jag orkar verkligen inte den här dagen helt enkelt. Men, jag är glad endå, för om en halvtimme är det fotbollsträning på grus! Såå skönt att få komma ut i friska luften och spela, äntligen! Jag ska väl klä på mig träningskläderna nu och chilla ett tag tills det är dags att åka. Puss.

Dagens outfit!

Slänger in en dagens outfit såhär på måndagsmorgonen, ha en bra dag kram!


Melon och elle gör min dag!

Tja!! Cupen igår gick väldigt bra , fast jag tycker att matcherna var väldigt jämna men vi kammade ändå hem pokalen till östervåla! Sista cupen för inomhussäsongen var de också och på söndag har vi vår första utomhus match , dock bara träningsmatch men ändå! Idag ska jag nog inte göra nått speciellt bara ta de lite lugnt eftersom jag har sjukt ont i ryggen sen gårdagens cup, smääääärta! Men nu ska jag kika lite i elle och smaska melon , Mmmm.
Juste lägg till mig på twitter och instagram om ni har lust , beafredriksson heter jag på båda. Kram!


fotbollscup!

Borta bra men hemma bäst! Visst är det väl så man brukar säga? Jag kom iallafall hem ifrån Stockholm igår/inatt efter att ha varit där sen i söndags. Har haft det riktigt bra, så jag ångrar verkligen inte att jag valde att praoa på Méxx! Fast ett minus är att jag drog på mig en förkylning när jag var där, och det är cup ikväll.. men det spelar ingen roll, för jag SKA spela! Tänkte lyssna på lite musik nu och tagga tills ikväll! Föresten, om ni vill så får ni gärna följa mig på instagram; emeliejanssoon och twitter; @eemeliejansson! Pusssar.

Hej rubrik !

Superfint väder ute , slutade praoa för 40 minuter sen, sköööönt! En vecka avklarad med prao , de var faktiskt väldigt kul tycker jag. Ikväll så blir de som sagt att åka till Romme tror jag , vi får hålla tummarna för mammas häst. Men nu ska jag hjälpa mamma att plocka ur diskmaskinen , pusssssss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3323603/images/2012/pic_195155173.jpg" class="image">


Testbloggar från mobilen

Hejhej! Testar bara blogga med iphonen jag fick av mamma idag. Du är bäst!


torsdag

Bloggade ingenting igår, men jag praoade från typ 10 - 15 och sen shoppade jag med Matilda. Fick med mig lite fina saker hem. Idag börjar jag inte förrän typ 12.20 kanske, så de är ganska så skönt! Imorgon åker jag hem igen och på lördag är det cup, taggaa! Nu ska jag fortsätta kolla på Kalle Och Chokladfabriken, hihi.

You can't stop me now!

Har inte hänt så mycket idag , prao och träning bara. Blir så sjukt trött av att praoa även fast de inte är så jobbigt menmen. Imorgon ska jag bara praoa en liten stund eftersom jag egentligen skulle få vara ledig imorgon men jag behövdes en stund där ändå , men sen efter de ska jag nog in till stan med mamma och kolla på nya fotbollskor och kläder och allt vad de nu är. Men nu ska jag nog faktiskt gå och dejta kudden , pussss!

Greyhound - SHM

TJEEEENARE! As trött tjej här efter tvådagars prao huuuh! Men de är iaf en riktigt skön prao-plats jag har , på min mammas jobb , orkade inte leta så tog första bästa (lat). Juste jag skippar DAG 3: Dagens outfit , eftersom jag ändå byter kläder så ofta. Så jag tar Dag 4 i slutet av inlägget istället! As konstigt inlägg känner jag , men ja kör på ändå ja. Idag efter praoen åkte jag hem och sedan vidare på fys , riktigt jobbig men skönt att man gör de , för man vet ju att man bara blir bättre , så de är ju braaa ! nej men nu tar jag dag 4 , haha!
DAG 4: fem favorit låtar
Kyss mig - Axel Algmark
Calling (Lose my mind) - Radio Edit - Alesso , Sebastian Ingrosso
Greyhound - SHM
Breakeven - The Script
Can't stop me - Radio Edit - Afrojack & Shermanology
lite blandat sådär!


bloglovin